Initiatiefnemers en bestuurskring

Initiatief
Ardan van de Graaf (docent voortgezet onderwijs), Linda van der Grijspaarde (onderwijskundige) en Sofie van Rhijn (oprichter Buitenbasis en natuurkok) geven vanuit een gedeelde hartenwens stichting Labyrint vorm.

Van start
In januari 2022 zijn de eerste beginselen van het Labyrint gelegd. Plannen werden gesmeed vanuit wensen, ervaringen, passie en wijsheid. Via de weg naar binnen vonden ze de weg naar buiten: het Labyrint. En in september 2022 zijn we gestart met een mooie groep van 18 leerlingen!

Bestuurskring
De initiatiefnemers zitten in de bestuurskring en deze wordt versterkt met nog meer daadkracht, enthousiasme, haalbaarheid én (financieel) inzicht door Dineke Woldrigh. 

Linda

Linda is het directe aanspreekpunt van het Labyrint. Ze creëert vanuit haar hart, is daadkrachtig en met al haar kennis als onderwijskundige heeft ze een prachtig beeld van wat er mist in onderwijsland.

Ardan

Authentiek, ondernemend, muzikaal met een haarfijn intuïtief vermogen. Ardan is docent op de Mytylschool en leerkracht bij Buitenbasis.

Sofie

Sofie is oprichter en doener binnen Buitenbasis. Ze beleeft en manifesteert graag levendigheid en rauwe echtheid. Zo ook het Labyrint, een school waar je kan zijn wie jij bent.

Dineke

Dineke is onze financiële denk- en daadkracht. Blij, verbindend, realistisch en met een wijze doch jeugdige geest versterkt Dineke de bestuurskring.