Graag willen we een prachtig initiatief met jullie delen. Januari vorig jaar begonnen Jolien en Sofie met het vormgeven van Buitenbasis. Dit jaar in januari zijn Sofie, Ardan en Linda plannen gaan smeden voor inspirerend Voortgezet Onderwijs. Daar is een prachtig concept uitgekomen wat we graag aan jullie willen presenteren: Het Labyrint.

Hoe het eruit gaat zien in het Labyrint?
Een school waar onderwijs mensenwerk en dus maatwerk is. Geen mens is hetzelfde daarom zal een leerweg in het Labyrint levend, dynamisch en een persoonlijk verhaal zijn. We zijn een kleinschalige school met enkele gemengde groepen van 18 leerlingen. Groepen met verschillende karakters, leeftijden en niveaus. Waar ieder zijn eigen unieke leerweg kan gaan.

Een coach die begeleidt, leerkrachten die informatie delen en mee op onderzoek uitgaan en leerlingen die projecten starten waar zij enthousiast van worden. De coaches, vakleerkrachten en medeleerlingen inspireren elkaar om de projecten vanuit verschillende perspectieven en vakgebieden te belichten. Deze school, die in augustus 2022 gaat starten is groter dan vier muren. We staan midden in de maatschappij, in het bos, bij de dieren, in de tuin, op kantoor, in een bedrijf of in de keuken.

Help jij ons mee een geschikte locatie te vinden waar we in augustus kunnen starten?

bekijk onze folder